maanantai 29. kesäkuuta 2015

Viikko

Viikon aikana olen...



...parantunut viimein flunssasta.

...stressannut, kun en ehtinyt suunnittelemaan mitään ihmeempää toimintaa vapaapäiville 25.-26.6. Lopulta päädyin päiväretkelle lähikaupunki Maidstoneen torstaina ja sukuloimaan sekä Chathamin keskustaa tutkiskelemaan perjantaina.


...pettynyt, kun en päässytkään Segway Tourille torstaina. Pitää yrittää joku toinen kerta ennakkovarauksen kanssa.

...kolunnut lähialueita ja kärsinyt Public Footpath -syndroomastani. Mikä siinä on, että aina on pakko mennä niitä kapeita kivirappusia "jos vaikka löytyis jotain kivaa" -meiningillä?? No, pari kertaa on löytynytkin tosi kauniita maisemia ja niittyjä, mut yleensä ei.

...oppinut viimein lausumaan sanan "Wednesday" oikein 18 vuoden jälkeen. Ihan hävettää.

...pessyt vahingossa rakkaan unikaverini pesukoneessa. Se tuli onneksi ehjänä ulos.


...lähettänyt synttärilahjapaketin pikkusiskolle Suomeen. Sen suunnitteleminen ja hankkiminen oli niin kivaa, että ramppasin kolmena päivänä eri kaupoissa ja Asdassa moneen otteeseen. Tänään sain paketin viimein postiin parin mutkan kautta.

...suunnitellut meneväni elokuviin tiistain vapaapäivänäni.

...tehnyt töitä aamulla, illalla ja yöllä. Pari "yövuoroa" on mennyt täydellisesti - ainakin melkein. Poju on nukkunut kuin tukki, mutta toisena yönä heräsin itkuhälyttimen piipitykseen, joka huomautti akun loppumisesta. Toisena yönä heräsin kello kolmelta kamalaan sireeniin, kun itkuhälytin varoitti kehdosta kadonneesta vauvasta - vaikka siellähän se nukkui ihan sikeesti?!


...lainannut ekaa kertaa kirjoja lähikirjastosta. Täällä kirjastokirjoissa on edelleen käytössä vanhanaikainen lainausleimakortti.

...ostanut junaliput Lontooseen keskiviikoksi 1.7, mikä oli varmaan huonoin mahdollinen päivä sään kannalta suunnata turistimatkailemaan suurkaupunkiin... Eilen isovanhemmat tuli kylään, ja ensimmäinen asia, mitä ne miut nähdessään sanoi, oli että "Milla, kuulin että oot menossa Lontooseen keskiviikkona. Kuinkas kuuma siellä Suomessa on kesäsin?". Niin, keskiviikoksihan on luvattu 35-asteen hellelukemia...

...tehnyt matkasuunnitelmia ja haaveillut muutamista kursseista ja tapahtumista. Jos sitä vaikka ehtis.


Ei siis mitään ihmeellistä, mutta hyvin menee! Alkuviikolla jatkunut flunssa vähän rajoitti menoa, mutta tälle uudelle viikolle on taas paljon suunnitelmia tiedossa. Jee!



2 kommenttia:

  1. Tän postauksen tyyli oli tosi kiva! :) vaikuttaa, et sul rullaa arki kivasti siellä. Pidä hauskaa Lontoossa, on varmasti tosi upee kaupunki!

    VastaaPoista