sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Viikko kännykällä



1 // Maalaismaisemissa
2 // Kävin hankkimassa postimerkkejä lähipostista. Pyysin punnan merkkejä ja valmistauduin vastaanottamaan kuningattarenpäitä, mutta sainkin hienoja Waterloo-merkkejä! Ehkä postimies muisti miut viime kerralta, kun pyysin kuoreen kauniita postimerkkejä. Asiakaspalvelu Englannissa on ainakin huippuluokkaa!
3// 


1 // En kestä! Teepusseja, joiden mukana tulee teepussinotin. Hugs, Squeeze Me! Kuka haluaa joululahjaksi??
2 // Ihastuin Bluebellgrayn ihaniin pussilakanasetteihin. Ehkä joskus...
3 // Sorruin ostamaan ensimmäisen peltipurkin Englannissa. Keräilen niitä, ja täällä Briteissä upeita peltipurkkeja tulee vastaan jatkuvasti, joten joku raja on ollut hyvä vetää. Mut tätä Skotlanti-maisemaa en voinut jättää M&S:n hyllylle...


1 & 2 & 3 // Torstaina lähdin päämäärättömälle bussiajelulle, ja päädyin parin tunnin päästä Favershamiin. Päätin vierailla Brogdale Collectionsissa, joka on ollut mielessä jo pitkään. Kyseessä on siis maatila, jonka hedelmätarhasta löytyy yli 4000 eri lajia omenoita, kirsikoita, pähkinöitä, luumuja, päärynöitä, marjoja ynnä muita. Pelkästään omenoita on 2200 eri lajia.
Brogdale Farmilla on pieniä myymälöitä, muun muassa hedelmäkauppa, jonka tuotteet tulee omasta hedelmätarhasta. Maatilalla järjestetään myös erilaisia festivaaleja ja tapahtumia, esimerkiksi keväällä Hanami, alkukesästä mansikkamarkkinat ja heinäkuussa kirsikkafestivaalit. Muutakin ohjelmaa löytyy. Lisäksi hedelmätarhaan järjestetään esittelykierroksia, jolle itse osallistuin. 12 punnan Orchard Pass kirpaisi vähän, mutta hintaa vastaan pääsen vierailemaan hedelmätarhalla vapaasti koko vuoden ensi kesään saakka!
Hedelmätarhakierros oli ihan huippu. Nyt heinäkuussa on kirsikka-aika, ja päästiin maistelemaan parin varhaisomenalajikkeen lisäksi erilaisia kirsikoita. Valikoima oli hillitön: Oli pieniä, isoja, vaaleanpunaisia, tummanpunaisia, pinkkejä, kirkkaanpunaisia, keltaisia, mustia, oransseja, keltapunaisia, makeita, kirpeitä...
Keräsin kirsikoita kotiinviemisiksi varmaan sen 12 punnan edestä, heh...


1 // Loppuviikon onkin satanut lähes tauotta. Onneksi ihana sateenvarjo pelastaa.
2 // Kortti Rovaniemeltä 
3 // Luin loppuun Paige Toonin One Perfect Summer -romaanin. Suosittelen!
Ennen Britteihin tuloa olin lukenut tasan yhden romaanin englanniksi - ja senkin vain puoliväliin. Tänne tultuani oli pakko ottaa nenän eteen englanninkielinen kirja, ja yllätyin melkoisesti, kun sen lukeminen sujuikin yhtä sujuvasti kuin suomenkielisen! One Perfect Summer olikin jo kuudes romaani, jonka oon tässä parin kuukauden Englannissa oloni aikana ehtinyt imasta... Kaiken muun hyvän lisäksi Chick Lit -kirjallisuuden taso on täällä huomattavasti Suomea korkeampi, joten luettavakaan ei ihan heti lopu kesken!



2 kommenttia:

  1. Ihania postimerkkejä! Miksei miulle oo myyty tuollasia! :( Ihana postaus, tykkään siun blogista hirveesti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pyydä ens kerralla punnan Waterloo-merkkejä, niin eiköhän niitä sieltä jostain löydy.!
      Voi kiitos, ihana kommentti! Päivän piristys ♥

      Poista